​UMAN: ​Un ​Mati ​Amb ​Naturafit​


"Un Matí Amb ​NATURAFIT" (UMAN) és ​un matí al llarg del qual realitzem diferents activitats com entrenament, moviment, joc, tallers, ​esmorzar saludable i contacte amb la natura. Tot ​en un ambient familiar i ple de diversió!

Per tothom qui vulgui passar un matí ​divertit i saludable

Per qualsevol nivell de condició física

​També poden venir nens i nenes a partir de 6 anys

Anem variant la ubicació de l'activitat

​Si vols ser el primer en enterar-te de quan serà el proper UMAN, uneix-te a ​NATURAFIT AQUÍ

​A més, com a subscriptor gaudiràs d​e descomptes ;-)

"


Moltes gràcies per a compartir aquest matí amb nosaltres!! Hem entrenat molt!! Hem aprés molt!! I hem disfrutat moltíssim!! Espero que ho poguem repetir!!! Ahhhh!!! I un esmorçar boníssim i molt currat!!


​Anabel Morales

"


​​Matí fantàstic, ens ho hem passat molt bé, i esperem repetir-ho!​! Moltíssimes gràcies per tot!!!


​An​na Fauchs​

"


​Moltíssimes gràcies per tot. M’ho he passat pipa! Molt bona companyia. Joël, Marta, penseu a fer-ho cada diumenge!!


J​osi Ciprian

Com han estat les últimes edicions de l'UMAN?

La III edició del UMAN va ser el passat 30 de ​juny de 2019, a​ Santa Coloma de Farners

​Més de 3 hores d'activitats

Taller de ​locomoció natural, entrenament, taller de cuina ​(com fer barretes energètiques i crema de cacau saludables), esmorzar saludable, ​taller de "Earthing", taller de postures humanes i jocs


La II edició del UMAN va ser el passat 3 de febrer de 2019, a la Cellera de Ter

Més de 30 persones apuntades

3 hores d'activitats

Taller de tècnica de carrera i jocs, entrenament, esmorzar saludable, taller de moviment i jocs, bany de bosc i meditació


La I edició del UMAN va ser el passat 27 d'agost de 2018, a les Planes d'Hostoles

Més de 30 persones apuntades

3 hores d'activitats

Entrenament, moviment, taller de quadrupèdies, taller de "peus descalços", meditació, jocs, esmorzar saludable, passejada cap a la gorga Santa Margarida i... qui va voler, bany a la gorga!! ;-)


"

El domingo por la mañana organizaron unas actividades en la naturaleza, con un grupo de 31 personas! Mujeres, hombres, adolescentes, niños… todos con edades y condición física muy variadas, pero con un punto en común: motivación y ganas de pasárselo genial.


Hicimos unos ejercicios de cuadrupedia, entrenamiento funcional, corrimos, saltamos, jugamos, nos tiramos al suelo húmedo, interactuamos con los elementos de la naturaleza que nos rodeaban como los árboles y las piedras…


Al final de la sesión de entrenamiento, Marta nos invitó a relajarnos y meditar.


Los organizadores nos habían recomendado acudir a la actividad en ayunas, así que a media mañana pudimos disfrutar de un almuerzo saludable y energético a base de pinchos de fruta, queso artesano, frutos secos, chocolate negro y agua.


Luego, fuimos caminando (descalzos) hacia un rincón mágico, una cascada en medio del bosque, donde nos refrescamos en el agua helada y charlamos en grupitos.


​Fue una experiencia intensa y divertida, donde pudimos practicar actividades profundamente intuitivas y benéficas: intercambiar, jugar, hacer ejercicio, reír, descansar, comer, contemplar la naturaleza, y... sentirnos más vivos que nunca, perfectamente integrados en nuestra tribu.


Alice Dénoyers - Creadora de EPISALUD