SOBRE NOSALTRES

​Hola! Benvingut/da a NATURAFIT!!

Sóc en Joël, i junt amb na Marta formem l'equip de ​NATURAFIT!

​NATURAFIT neix amb l'objectiu d'ajudar a ​millorar la ​salut i benestar de les persones a través de:

1. L'entrenament, el moviment i el contacte amb la natura.

2. La difussió i transmissió de coneixement basat en evidència científica i en un model holístic i integratiu de la salut.

3. Tallers, retirs i activitats sobre salut, esport i natura.

Ho fem a través d'entrenaments per grups i personalitzats, difonent informació ​a través del blog, i també portant a terme moltes altres iniciatives.​

ciència  coherència evolutiva  prevenció  salut  moviment  natura

He treballat durant anys com entrenador en el món del fitness convencional, practicant i proposant clàssiques rutines d'entrenament i típiques dietes.

Però vàrem tenir la sort de conèixer a alguns dels grans referents que en l'actualitat ens inspiren. Tots ells qüestionaven moltes de les pautes oficials en esport, nutrició i salut.

Al principi era reticent amb certs aspectes ja que xocaven de ple amb el que m'havien ensenyat i el que jo entenia per "saludable". Suposava trencar amb els ciments del meu coneixement. Per exemple entrenar amb el propi cos i sense màquines, descartar les llargues sessions de cardio com a mecanisme per perdre pes o definir, menjar greix i oblidar els productes light, fer dejunis, etc etc... Semblava una locura!

Però quan ho proves t'adones de que realment funciona.

La realitat és que moltes d'aquestes pautes oficials estan basades en dogmes i ciència no actualitzada o sesgada per interessos comercials.

Cada vegada coneixem a més divulgadors, metges, nutricionistes, científics, fisioterapeutes, entrenadors i professionals de la salut oberts a l'evidència científica més actualitzada, que consideren com a factor clau el disseny evolutiu de la nostra espècie i amb un enfoc clarament preventiu sobre la salut.

Gràcies a aquest rerafons, sumat a la nostra passió per la natura i l'esport, neix ​NATURAFIT!

Joël Torcque

Amant de la natura des de petit, no va ser fins els 20 anys que vaig descobrir una nova afició: l'esport.

​Titulat en Ciències ​Ambientals i en Prevenció de Riscos Laborals, des de 2009 ​he compaginat la meva vida professional treballant també com a entrenador de fitness i monitor d'activitats dirigides.

Aquests últims anys he complementat la formació com a Instructor de fitness amb d'altres, també enfocades al món de l'esport i la salut (com Paleotraining, Animal Flow, Micromoviments-ROOTS, Coach nutricional i ​sanitari​...). Però més enllà d'això, una de les maneres en que més aprenc i he après ​ha estat de manera autodidacta. Els llibres i internet ens proporcionen tota la informació que necessitem si sabem on buscar.

La meva passió per la natura i l'esport, junt amb els coneixements que anava adquirint, finalment va fer que em decidís a canviar el gimnàs per la natura, les màquines pels arbres i les peses per les roques.

Vaig canviar també molts hàbits del meu estil de vida.

I... vaig trobar coherència, motivació, trobar-me millor.... En definitiva, sentir-me més humà!

Sóc una enamorada de la natura i de l'esport, de l'ésser humà i dels seus orígens i enigmes, de la salut i de la medicina ancestral.

Practicant de moltes disciplines esportives des de petita, la meva passió per l'esport m'ha portat a formar-me en el Mètode natural del Dr. Hebert, Pilates, Fascial Fitness, Animal Flow i Micromoviments, col·laborant com a instructora a NATURAFIT.

La vida és moviment. Mou-te!!!!

El meu principal objectiu és compartir el meu aprenentatge amb tot aquell que vulgui experimentar i conèixer els beneficis del moviment no només en el propi cos, sinó en la salut global.

La meva passió pel moviment, combinada amb les sinèrgies molt positives que es creen amb determinades teràpies, varen fer que em decicís a fundar ​ReConnecta, un projecte personal que neix per ajudar a recuperar al connexió amb el nostre cos des del moviment i la quiedut.


Marta Moraleda

​​ENS HEM FORMAT AMB: