LA NOSTRA FILOSOFIA


​​Des de NATURAFIT aboguem per la medicina preventiva (la salut comença per la prevenció), la promoció de la salut (promoure hàbits de vida saludables), la ciència ​(actualitzada, oberta i lliure d'interessos econòmics) i la medicina evolutiva (​res t​é sentit si no és ​a la llum de l'evolució).

Per entendre el present cal prendre consciència de qui som i d'on venim.

Un estil de vida coherent amb el nostre passat ​evolutiu i el nostre disseny genètic, modelat al llarg de milions d'anys​, és clau per afegir anys a la nostra vida i, sobretot, molta vida als nostres anys.

La genètica només predisposa, no predestina. Segons molts estudis més d'un 60% de la ​nostra salut ​depèn ​de l'​estil de vida. La genètica ​pot ser la pistola, però els ​nostres hàbits són el gatell. Per tant la major part de la salut depèn de nosaltres, ​del que fem, del que pensem, del que sentim i del que mengem.

Per gaudir de salut, felicitat i longevitat cal treballar dia a dia d'una manera holística i integrada, des de diferents fronts (físic, social, emocional i espiritual).

​Millorar el teu cos i la teva salut ​no és fàcil, però serà molt més senzill si tens la informació adequada, basada en ciència actualitzada i no en interessos econòmics ni mites infundats.

És hora d'informar-te, sortir de la zona de confort, experimentar i aprendre. És hora de passar a l'acció!!

Estàs preparat/preparada per empoderar-te de la teva salut​?